Izdelava in optimizacija spletne strani | Kolofon

 

Vsisi logo

Izdelava spletne strani, naročnik: Odvetniška pisarna Peter Mele Ljubljana
Izdelava spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., Ljubljana 
Optimizacija spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., Ljubljana

VSISI: telefonska številka 0590 75 928 / email: info@vsi.si

 

Odvetniška pisarna Peter Mele, Ljubljana

Našo odvetniško ekipo v Ljubljani sestavljajo odvetnik Peter Mele, odvetnik Primož Greif, odvetniška kandidatka Ira Mašič, odvetniška pripravnica Nina Kuzmič ter univ. dipl. pravnik Tone Sušec. Vsi odvetniški, odvetniški kandidati in odvetniški pripravniki smo člani Odvetniške zbornice Slovenije.

 

Odvetniška pisarna Peter Mele se nahaja na Resljevi cesti 25 v Ljubljani. Ukvarjamo se s civilnim, delovnim, kazenskim in gospodarskim pravom. Naše področje dela zajema tudi izvršbe oziroma izvršilne postopke. Pri svojem delu zagotavljamo visok nivo strokovnosti.

 

Naši odnosi s strankami temeljijo na prijaznosti, zaupanju, spoštovanju in potrpežljivosti, kar zagotavlja uspešno sodelovanje. V kolikor boste potrebovali strokovnega in izkušenega odvetnika, bomo veseli, če se boste obrnili na nas.

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.

 

Varovanje zasebnosti

Varstvo osebnih podatkov

 

ODVETNIŠKA PISARNA MELE D.O.O. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo na noben način in v nobenem primeru posredovala tretjim osebam. Z uporabo obrazcev soglašate, da se s posredovanimi podatki seznanijo zaposleni oz. pogodbeni sodelavci, ki jih bodo varovali tako, kot odvetniška družba sama in ki bodo te podatke uporabili le v skladu z namenom, zaradi katerega ste jih posredovali.

Vsi podatki bodo obravnavani kar najbolj skrbno in bodo varovani pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) lahko shranijo, če to dopuščajo vaše nastavitve. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj v statistične namene.

 

Izključitev odgovornosti

Kljub redni skrbi za vsebine te spletne stani žal ne moremo jamčiti za popolno ažurnost in pravilnost vseh informacij na strani. Določene informacije na strani so le avtorjeva mnenja. Vse vsebine spletne strani se lahko pogosto spremenijo brez predhodnega obvestila.

ODVETNIŠKA PISARNA MELE D.O.O. ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te spletne strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, ODVETNIŠKA PISARNA MELE D.O.O. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice

© Copyright 20015 ODVETNIŠKA PISARNA MELE D.O.O. Vsa vsebina spletne strani je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine te spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja ODVETNIŠKE PISARNE MELE D.O.O., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Odvetniška pisarna Peter Mele d.o.o.
Resljeva c. 25, 1000 LJUBLJANA
t: +386 (1) 433 86 12
f: +386 (1) 430 04 61
GSM: +386 (0) 31 315 300
e-pošta: mele.peter@siol.net
Podružnica Cerknica
Partizanska c. 6, 1380 CERKNICA
t: +386 (1) 705 15 93
f: +386 (1) 430 04 61
GSM: +386 (0) 31 315 300
e-pošta: mele.peter@siol.net
Podružnica Kranj
Nazorjeva 8, 4000 KRANJ
t: +386 (4) 238 05 56
f: +386 (1) 430 04 61
GSM: +386 (0) 31 315 300
e-pošta: mele.peter@siol.net
Delavnik:
Telefonsko smo dosegljivi vsak dan od ponedeljka do petka od 9.00 in najmanj do 16.00 ure.

Opozorilo po ZIsRPS
Google+


Facebook


Linkedin

Ostale vsebine