Odvetniška pisarna Mele tudi v Cerknici

Odvetniška pisarna Mele tudi v Cerknici

Kategorija :
Ostalo

Znano je, da je v Cerknici okrajno sodišče, vendar v Cerknici doslej odvetniki skoraj niso delovali ali pa so posamezni odvetniki v Cerknici delovali le kratek čas. Cerknica je odvetnike tradicionalno iskala v Postojni, Ljubljani in v Kopru. Odkar je spremenjena odvetniška zakonodaja, ima odvetniška pisarna Mele podružnico, kjer delujejo njeni odvetniki.

 

Podružnica Cerknica

Podružnica Cerknica je dislocirana enota, ki jo vodi odvetnik, ki je zaposlen pri odvetniku – imetniku podružnice, kot veleva zakonodaja s področja odvetništva. Odvetnik Peter Mele, ki se je v Odvetniško zbornico Slovenije včlanil leta 2000, ima podružnico v Cerknici. Odvetniško prakso je ves čas nabiral v Ljubljani, pri čemer je pokrival celotno Slovenijo. Pri njem so zaposleni tudi drugi odvetniki. Podružnica odvetniške pisarne deluje v Cerknici od aprila 2011. Cerknica je podružnico odvetniške pisarne Mele izredno dobro sprejela, kar je pripisati dejstvu, da je odvetnik Peter Mele v Cerknici domačin. Za obisk v Cerknici in osnovne informacije ni potrebna predhodna najava.

 

Dobri odvetniki v Cerknici

Podružnica Cerknica pokriva vsa področja, ki jih pokriva matična pisarna v Ljubljani. Na primerih delajo isti odvetniki, kot v Ljubljani in vsi si prizadevajo, da bi bili pri svojem delu dobri. Logistika Ljubljana – Cerknica je enotna in za obisk v Cerknici je možna najava tudi v Ljubljani. Odvetniška pisarna Mele si prizadeva, da bili njeni člani dobri odvetniki, s posluhom za stranko in njene interese, obenem pa visoko moralni in predani poklicu ter Kodeksu odvetniške poklicne etike OZS. Dobri odvetniki ne delujejo samo v Ljubljani. Dobri odvetniki so lahko povsod, saj lokacija ne pogojuje znanja in spretnosti, ki jih rabi dober odvetnik.

 

Pri delu podružnice so uporabljeni številni dobri pristopi. Podružnica Cerknica je za stranke odprta vse delovne dni v tednu in je na dobri lokaciji – bivša trgovina Peko na Partizanski cesti 6.

 

Se ne strinjate z vsebino oz. imate dodatno vprašanje? Pokličite 01 433 86 12 ali pošljite e-sporočilo na  mele.peter@siol.net

 

Opomba: članki na naši spletni strani so namenjeni temu, da jih na spletu najde in razume tudi bralec brez pravnega znanja. Nekateri izrazi v njih so zato poenostavljeni ali pogovorni, določene besedne zveze pa prilagojene spletnemu iskanju. Opisi lahko prikazujejo samo del možnih vidikov obravnavane teme.